Apa este sursa vieții pe pământ și asigură existența omenirii de la începuturile sale.
În secolul al 19-lea, cărbunele a fost materia primă prin excelență, uleiul in secolull 20, in secolul 21 va fi apa. Apa a fost, este, și va rămâne pentru totdeauna cel mai important factor al dezvoltării durabile.

Trebuie remarcat faptul că distribuirea resurselor de apă per persoană nu este uniformă în întreaga lume. Astfel, în multe țări, de cercetare, utilizarea corectă și managementul apei sunt esențiale. Irigarea modernă le poate permite să salveze cel puțin jumătate din consumul de apă necesară cu metodele de irigare tradiționale.
 
Mai mult decât atât, în multe țări cu resurse limitate de apă, populația va crește în următorii ani. Dezvoltarea in irigare este imperativă. Irrifrance are voința de a participa în mod exhaustiv la dezvoltarea irigării, datorită noilor tehnologii și know-how-ului în proiectarea și fabricarea de echipamente mai moderne și eficiente.
 
În 1970, Irrifrance a inventat tamburii pentru irigații, care au contribuit la dezvoltarea in irigare. Astăzi, aproape 100.000 de tamburi Irrifrance opereaza in peste 80 de țări din întreaga lume.

Mulțumită ție, Irrifrance a devenit lider mondial in fabricatia de tamburi și este un lider în implementarea echipamentelor de irigare moderne:

  • picurare, denumit anterior  irigare prin picurare,  a devenit Micro,
  • Macro DRIPLI ® ,
  • irigare prin aspersiune,
  • pivoți și
  • rampe.

Irrifrance astfel este unicul fabricant care produce intreaga  gamă de echipamente de irigare moderne.

Dr. Osmane Aídi,
Președintele Irrifrance International

Interesat de cele mai moderne soluții de irigat?

Dați-ne voie să vă facem o ofertă imbatabilă!